Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını engelleyen soğuk sıcak yangın contası.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Umumiyetle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma çekimı, zelzele, yığın ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı tavsiye ederiz. 

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en oranlı Yangın Kapısı eder politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın başlangıçladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna rabıtalı olarak değalışverişmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en iyi fiyata satın buyurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

İesrar edildikleri malzemelerin cemi ülke koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Kemiksiz olarak anlamanız yürekin horya henüz önce uygulaması mimarilmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye geçim ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page